Podmienky inzercie


- Bimboo.sk je inzertný portál prevádzkovaný fizickou osobou Pavol Meluš Lery-slovakia, IČO 37284720 (prevádzkovateľ).

- Stránky inzertného portálu bimboo.sk sprostredkovávajú zverejňovanie a vyhľadávanie ponúk tovarov a služieb súkromných osôb a podnikateľských subjektov (užívatelia).

- Používatelia môžu inzerovať svoju podnikateľskú činnosť iba vo firemnej inzercii, alebo v sekciách služby a práca. V súkromnej inzercii sa nesmú inzerovať inzeráty ktoré obsahujú názov firmy, podnikateľskú činnosť a ani slová podobné názvom, alebo kontaktom firmy, webovej stránky, alebo loga. Inzeráty na bimboo.sk sú schvalované administrátorom. Inzeráty ktoré budú v rozpore z pravidlami bimboo.sk, či zákonmi slovenskej republiky, alebo budú obsahovať vulgárne výrazy, budú administrátorom odstránené.

- Zákaz inzerovania na bimboo.sk, platí na: Opakované dopyty, výkupy (neplatí pre firemnú inzerciu, služby a práca) multilevel a provízne systémy, kopírovanie diskiet, CD Dvd, kópií, napodobenín, padelkov, cigariet a alkoholu.

- Stránky bimboo.sk, sú používateľom poskytované zdarma,okrem sekcií firemná inzercia, práca, služby a doplnkovej služby topovanie.

- Bimboo.sk si vyhradzuje právo zmeniť, upraviť, prípadne úplne zmazať inzerát, ak bude v rozpore s podmienkami bimboo.sk, bude v rozpore s platnými zákonmi slovenskej republiky alebo bude v rozpore s dobrými mravmi,bez nároku na vrátenie finančných prostriedkov za platene služby.

- Inzeráty v súkromnej inzercii budú zverejnené po dobu 2 mesiace. Po uplynutí tejto doby budú automaticky vymazané aj s údajmi ktoré boli vložené k inzerátom. Pri vymazaní inzerátu bude používateľovi zaslaný e-mail o zmazaní na e-mailovú adresu,ktorú zadal pri vkladaní inzerátu.

- Používateľ môže zmazať inzerát aj pred uplynutím doby zverejnenia prostredníctvom hesla, ktoré zadal pri vkladaní inzerátu. Taktiež môže inzerát upravovať prostredníctvom tohto istého hesla.

- Bimboo.sk iba sprostredkováva kontakt medzi predávajúcim a kupujúcim, nepreberá žiadnu zodpovednosť za obsah,tovar, kvalitu,dodanie, pôvod, zaplatenie či využitie vecí ktoré užívateľ inzeroval na portáli bimboo.sk.

- Bimboo.sk nenesie zodpovednosť priamo či nepriamo za údaje zverejnené v inzerátoch,alebo nelegálnym preniknutím do stránok portálu a ani za škody spôsobenými tretiou osobou, používateľom alebo iných osôb.

- Bimboo.sk môže kedykoľvek upravovať alebo inovovať portál aj bez predchádzajúceho upozornenia.

- Užívateľ súhlasí s tým, že bimboo.sk môže zasielať e-mailové správy užívateľovi, ohľadne informácií a noviniek portálu bimboo.sk.

- Tieto podmienky inzercie nadobúdajú platnosť okamžite po zverejnení. Bimboo.sk môže kedykoľvek upravovať alebo zmeniť podmienky inzercie.