Realitná kancelária Realadr s.r.o. - [3.7.2023]
Zmazať/Editovať/Topovať

Realitná kancelária Realadr s.r.o. Ponuka


Prenájom úplne novučičký priestranný 4 izbový byt v novej rezidenčnej časti Ružinova "Nový Ružinov" II. fáza, ktorá pozostáva z 5 viladomov s malým počtom jednotiek v každej budove. Súčasťou areálu je príjemný vnútroblokový rezidenčný park s plno možnosťami na vyžitie. Byt sa nachádza sa na treťom z piatich poschodí viladomu SOFIA.
Byt je vďaka monumentálnym oknám a francúzskym balkónovým dverám výborne presvetlený a ponúka krásne výhľady z každej izby, ako aj z priestrannej prekrytej terasy s veľkorysou výmerou 15m2. Tento priestor je ako stvorený na zriadenie sedenia, ktoré môže byť využívané v každom ročnom období.
Úžitková plocha bytu je 84m2 + terasa t.j. celkovo 99m2. Byt je moderne riešený a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s veľkou obývačkou, troch nepriechodných izieb, samostatného WC, kúpeľne s WC a bonusom je samostatný šatník pri vstupe.
V byte sú nainštalované vonkajšie žalúzie, a preto sa nemusíte obávať o svoje súkromie, alebo o tepelné straty v zime, či prehriatie bytu v letných mesiacoch. Byt má aj predprípravu na klimatizáciu v každej izbe a v prípade potreby je možné ju zariadiť. Byt je už k dispozícii.
Fanúšikov smart hračiek nadchne aj technológia SMART HOME nainštalovaná v byte, ktorá Vám umožní pohodlne ovládať svetlá, žalúzie a vykurovanie bez toho aby ste sa pohli z gauča a tiež ušetriť náklady :).
VYBAVENIE BYTU
Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, a to nasledovne:
CHODBA
V chodbe je osadená nová, na mieru zhotovená, vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru na kabáty, topánky i sezónne veci.
KUCHYŇA
Kuchyňa je vybavená novou, na mieru vyhotovenou, kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, rúra, indukčná varná doska a digestor) s množstvom úložného priestoru v dekore dub/ matný satén/ vysokolesklá čierna. Súčasťou kuchyne jeaj ostrovček, ktorý z jednej strany ponúka odkladacie priestory na kuchynské potreby a z opačnej strany priestory na odkladanie drobných predmetov v obývačke. Ostrovček bude plynule prechádzať do jedálenského stola so štyrmi miestami na sedenie.
OBÝVAČKA
Súčasťou obývačky je gauč.
SPÁLŇA
Súčasťou spálne je drevená posteľ IKEA IDANÄS, tmavohnedá morené, o veľkosti 180x200 cm.
KÚPEĽŇA s WC
Súčasťou je vaňa, umývadlo, práčka a WC
SAMOSTATNÉ WC s umývadlom
WALK-IN CLOSET
Súčasťou šatníka je policová a zásuvková zostava na mieru, ktorá bude základnom odkladacích priestorov pre celý byt.
DETSKÁ IZBA a PRACOVŇA
Zariadenie týchto miestností nechávam na potreby a vkus nového nájomcu aby mohol aj sám prispieť k budovaniu svojho nového domova :)
LOKALITA ponúka vynikajúca dostupnosť do všetkých častí mesta, jednoduchý prístup autom ako aj MHD (70, 74, 87) a priame napojenie na diaľnicu, potraviny Maliny v pešej dostupnosti, v blízkej dostupnosti tiež Kaufland, DM Drogerie a pod. Do 10 min sa viete dostať do Nivy Centrum, OC Central a Eurovea.
K bytu sú k dispozícii 2 parkovacie miesta v podzemnej garáži na -1 poschodí viladomu.
Cena nájmu: 1.200 eur/mesiac + energie v predpokladanej výške zálohovej platby 300 eur
Na začiatku doby nájmu sa platí depozit (kaucia) vo výške 1,5 mesačného nájmu vopred 2250 eur.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, alebo cez whatsapp, Viber na tel. čísle: T- mobile: 0911 495 385
Cena je udaná vrátane energii, pripočítava sa depozit a odmena.

Ponuka je cez RK
  • Meno : Andrea
  • Telefon : 421 911 495 385
  • Lokalita : Bratislava III
  • Cena : 1 200 €