99% čistý nembutal na predaj v rôznych formách - [19.6.2023]
Zmazať/Editovať/Topovať
Sme spoľahlivá a legálna dodávateľská spoločnosť nembutalu (pentobarbital sodný) a seconal (sekobarbital) s pozitívnymi obchodnými záznamami počas našich rokov dodávania nembutalu. Dodávame Nembutal a seconal do celého sveta a väčšinu našich zákazníkov z USA, Kanady, Austrálie, Južnej Afriky, Európy, Thajska, Južnej Kórey.
Naša spoločnosť je distribuovaná na dvoch miestach, aby sme vyhoveli potrebám zákazníkov z celého sveta a skrátili dodaciu lehotu. (promadechemicals@gmail.com)
V priebehu rokov sme si vybudovali vynikajúcu povesť tým, že našim zákazníkom ponúkame vynikajúcu kvalitu Nembutalu s 99% čistotou, príjemným a profesionálnym nákupným zážitkom so 100% diskrétnym balením, krátkodobou dodávkou a priateľskou zákazníckou podporou. Podrobnosti o transakciách našich klientov s nami sú dôverné. Naše zásoby sú neobmedzené a dostupné od 50 gramov do viac ako 1000 kg za mesiac.

Nembutal v tekutom stave predávame ako koncentrovaný sterilný roztok, perorálny roztok (100 ml, 250 ml fľaše), prášok (25 g+) a 50 piluliek+ pilulky.
Doručenie trvá 2-3 dni z akéhokoľvek nášho skladu, ktorý je dodaný do ľubovoľnej minúty a adresy na svete.
Balenie je veľmi diskrétne a balík je po zabalení zabalený do strieborných alebo hliníkových fóliových vrecúšok, ktoré sú ideálne na cestovanie a mali by zostať v dobrom stave po dlhú dobu. Ponúkame tiež rýchle objednanie a 100% tajné doručenie.
Máme vlastné obchodné podmienky, o ktorých informujeme našich zákazníkov, keď nás kontaktujú a pred dokončením objednávky.
  • Meno : promadechemicals
  • Telefon : 6 880 805 520
  • Lokalita : slovak
  • Cena : 300 €